zondag 16 oktober 2016

Tentamen week! AAAAH

Blog 16/10

Na een drukke periode en het daadwerkelijk uitvoeren van ons ontwerp vorige week, hebben we deze week helaas niet heel veel kunnen doen aan onze pilot opdracht. Het tentamen bleek groter dan gedacht en online is er namens iedereen uitstel gevraagd. Roeland heeft ons uitstel toegekend tot en met a.s. maandag 17 oktober 2016.
Wat betreft de pilot opdracht heeft Floor de interview opgesteld die ik na de herfstvakantie zal afnemen bij mijn collega’s.
Ook heeft Floor een online enquête gemaakt voor de studenten en hun ervaring met Edpuzzle. Deze enquête is met behulp van survio.nl ontwikkeld en inmiddels ook afgenomen. Alle studenten hebben hier netjes de tijd voor genomen waardoor de uitslag veel betrouwbaarder is. Na de tentamenweek zullen we ook hiervan de resultaten verwerken in het verslag.

Maandag 10 oktober vond voor ons de eerste online sessie plaats, het was de bedoeling dat we gezamenlijk de pilot opdracht door zouden nemen en dat Jan ons meer op weg zou helpen met tips. Helaas bleek deze online sessie geen succes, er was veel ruis en het duurde lang voordat iedereen echt goed deel kon nemen. Daarnaast kon je niet echt een conversatie houden, alles liep door elkaar waardoor je niet meer verstaanbaar was. Tot overmaat van ramp bleek dat Jan ook nog eens de oude versie van ons verslag te hebben. Na ruim één uur waren we niets opgeschoten en hebben we besloten te stoppen. In overleg met Jan doen we dit in de toekomst anders of met minder tegelijk.

Dinsdag hebben we helaas geen bijeenkomst gehouden, iedereen was druk met het tentamen. Wij zullen dit na de vakantie opnieuw oppakken.

Deze week gaan we ook een start maken aan de Pecha kucha voor de marktdag die op 29 oktober 2016 plaats vindt. 

1 opmerking:

 1. Beste Dotters,

  Zo te zien hebben jullie een drukke tijd achter de rug. Ik hoop dat jullie het tentamen voldoende hebben afgerond. Verder hoop ik dat jullie morgen een mooie presentatie kunnen geven. Tot mijn spijt kan ik daar niet bij aanwezig zijn, maar Roeland en Geert zijn er wel. Succes ermee!
  Tijdens onze online sessie -die inderdaad tegenviel- bleek dat ik niet de meest recente versie van jullie pilotopdracht had. Voor zover ik kan nagaan heb ik die ook nog niet ontvangen. Kan iemand daar voor zorgen?
  Verder hebben jullie allemaal feedback gehad op het eerste onderzoeksvoorstel. Zodra jullie vervolgstappen hebben gemaakt kun je mij een nieuwe versie sturen zodat ik jullie verder kan helpen!

  Groet en tot ziens/horens!

  BeantwoordenVerwijderen