dinsdag 6 december 2016


Blog 27-11-2016

Het leek er in eerste instantie op dat er voor deze week weinig ontwikkelingen in de voortgang zouden zijn.  We kregen niets te horen over onze aanpassingen in het projectvoorstel, de voorstellen voor het onderzoek en de resultaten van de tentamens van Awishan en Floor.

Op 24 november kregen we een reactie van Jan op ons eerste projectvoorstel. We waren nogal verbaasd maar dit bleek onze eigen schuld. We hadden de mail over de aanpassingen zonder bijlage verstuurd. Dit was snel rechtgezet door alsnog ons aangepaste voorstel te versturen. Toch bleef er bij ons onvrede over de communicatie en dit hebben we duidelijk gemaakt door aan alle begeleidende docenten een mail te sturen over de communicatie tijdens deze minor.

Er is positief op onze feedback gereageerd. Excuses en duidelijkheid!

Op vrijdag ineens veel nieuws. Awishan en Floor hebben een voldoende voor het tentamen. Dit betekent dat we dit nu allemaal afgerond hebben.

En een GO voor ons project. We kunnen aan de slag!

De taken moeten worden verdeeld, zodat we allemaal vanuit huis aan het project kunnen werken. Het is de bedoeling dat we alle onderdelen in een Prezi gaan verwerken. Ons hele project bestaat dan uit de Prezi waar de opzet en uitvoering in terug te vinden is. Op advies van Jan moeten we ook nog kijken naar een printbare versie van dit project zodat een uitgebreide eindreader overbodig wordt.

Om een goede start te maken voor dit project willen we graag bij elkaar komen om dit goed te bespreken en de werkzaamheden te verdelen. Dit blijkt niet zo eenvoudig. Veel appjes over en weer om een geschikte datum te plannen. Door overvolle agenda’s werk- en studiedruk lijkt het op dit moment niet mogelijk om op korte termijn bij elkaar te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten